The Methodical Physiognomy - Diesel Smoke On Danger Road

Länge sedan

Det känns som det var väldigt länge sedan som man använde sig av oljelampor, det är något som vi hade när jag var liten och det var mysigt kommer jag ihåg. Det är lite speciellt och det är inte något som man ser så ofta nu för tiden, men jag tror att man kan hitta det om man kolar in inredning på nätet. Då kommer det säkert upp en hel del kan jag tänka mig.

Skulle vilja ha det igen

Ja det skulle vara kul att skaffa det igen, måste kolla med mamma och pappa vart dom tog vägen som vi hade när jag var liten. Det var lite spännande kommer jag ihåg när man skulle fulla på dom och sen när man skulle tända dom. Så det är ju lite roligt om man skulle kunna ha sådana igen, väcka gamla minnen till liv.
Ja det är kul att det finns så mycket som man kan använda i inredningen. 

Idag finns det säkert andra och mycket mer moderna oljelampor än dom vi hade när vi var små men det skulle ändå vara lite kul att ha dom vi hade när vi var små.
Ska nog gå in och kolla lite på vad det finns för fina oljelampor nu, få lite inspiration för vad man skulle kunna skaffa för egna lampor. 
Vi hade en som jag tyckte va väldigt fin, den var i vit keramik eller porslin och den var rund som en snöboll och den var väldigt fin i sin enkelhet och jag tyckte mycket om när vi använde oss av den. Det var inte så ofta och därför blev det väl roligare när vi väl använde den. Det är ju så med mycket att man tycker det blir lite speciellt med saker som man inte använder så mycket och det är väl så det ska vara.